Лідери учнівського самоврядування зустрілися із міським головою В.Є.Плетюком

10 грудня у сесійній залі Шумської ОТГ відбулася традиційна зустріч міського голови Плетюка В.Є. із лідерами учнівського самоврядування закладів освіти Шумської міської ради.

Лідери учнівського самоврядування переглянули відеоролик про громаду, створений за підтримки програми «Добре». Володимир Євгенович розповів про молодіжні ініціативи, реалізовані в громаді за 2018 рік, та безпосередньо про співпрацю із програмою «Добре».

Після цього учні мали змогу поспілкуватися із міським головою про те, як зробити життя в школі, селі, громаді кращим. Були підняті питання будівництва спортивних майданчиків біля Шумського ліцею, в с.Анрушівка, освітлення вулиць у с.Бриків, с. Рохманів, облаштування біотуалетів у Шумську, заміна вікон в Угорському НВК, реалізація проекту «Співоче поле» у с Биківці, закупівлю апаратури для проведення масових заходів у закладах освіти, підлоги у спортзалі Тилявського НВК, закриття школи у с. Стіжок. Цікавою для мера виявилася ідея створення екстрім-парку в с. Сураж, облаштування зони відпочинку у с. Жолобки (Угорське лісництво). Учні Шумського НВК просили про житло для волонтера із Корпусу Миру.

Мрига Іванна, голова громадської організації «ІнСорс» розповіла про те, що чимало ідей можна реалізувати ініціативною учнівською молоддю, зокрема розповіла про проект "Відкривай Україну".

Лідери побували у ЦНАПі. Познайомилися із новим обладнанням для виробництва закордонних паспортів. Куратор лідерів учнівського самоврядування проголосувала за проект, який може бути втілено за кошти бюджету участі у 2019 році.

Протягом 2018 року лідери учнівського самоврядування працювали над проектом «Знай наших». Цей проект про людей, якими пишається громада, які відомі своєю громадською, мистецькою, культурною, політичною діяльністю. Одна із сторінок альбому присвячена голові Шумської ОТГ Плетюку В.Є.. Саме на цьому зібранні і вручено альбом для міського голови.

/Files/images/2018_samovryaduvannya/def33012bc88bcc19c31e98ab4464191.jpg/Files/images/2018_samovryaduvannya/DSCN7514.jpg/Files/images/2018_samovryaduvannya/DSCN7526.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 355