Повернутися до звичайного режиму

День вчителя

Щороку у жовтні кожна школа відзначає День вчителя – день, коли учні виражають свою пошану та любов людям, котрі щодня працюють, аби знання, усі позитивні якості людини й людська мудрість сприяли ростові Особистості. В народі кажуть: "Немає України без калини", а жодної професії не буває без учителя.

2 жовтня, в Шумському НВК було святково та гамірно. Учні заздалегідь готувалися до цього свята: прикрашали шкільні коридори, класи, актову залу вітальними листівками, плакатами, різнокольоровими кульками та готували привітання для вчителів. В рамках Дня учнівського самоврядування старшокласники мали можливість попробувати себе в ролі педагога, зрозуміти і відчути, як це – бути вчителем, наскільки відповідальна та нелегка вчительська праця.

В цей святковий день учні 11-их класів влаштували для вчителів справжнє свято - зустрічали вчителів на шкільному подвір’ї, вітали, дарували квіти. Після уроків в актовій залі відбувся святковий концерт « Все для тебе, Учителю». З вітальними словами до педагогічної громади звернувся директор школи Добровольський Олександр Миколайович. Концерт відвідали вчителі, які приймали теплі слова пошани і подяки. /Files/images/DSCN3158.JPG/Files/images/DSCN1044.JPG/Files/images/DSCN3186.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 288