День Гідності та Свободи

21 листопада стало відправним пунктом нової історії України! Саме цей день, визначено як День Гідності та Свободи. Це свято установлено Указом Президента України від 13 листопада 2014 року № 872/2014 з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Протягом III декади листопада 2015 у Шумському НВК проведено тематичні інформаційно-просвітницькі заходи героїко- патріотичного змісту. Гасло цьогорічних заходів до Дня Гідності та Свободи: «Вільні творять майбутнє!». Учні Шумського НВК стали учасниками літературно-музичної композиції «З душі в душу, із мови в мову, свободу духу і правду слова». Член и учнівського самоврядування реалізували проект «З вірою в серці», в рамках якого провели інформаційні хвилинки «Ми є народ, якого не здолати», діти малювали картини «Яким я бачу майбутнє України», з яких згодом створили колаж з малюнків «З вірою в серці», провели флеш- моб «Кульки доброти».

Представники патріотичного клубу та учнівського самоврядування на фоні колажу записали відеозвернення до воїнів АТО «З вірою в серці». /Files/images/den_gdnost/DSCN3660.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 287