Ось і все... Урочисте вручення документів про повну загальну середню освіту випускникам Шумського ліцею 2023 року.

Ось і все... Урочисте вручення документів про повну загальну середню освіту випускникам Шумського ліцею 2023 року. Такі хвилюючі, до щему в душі зворушливі, хвилини прощання із безтурботним світом дитинства. Роки навчання, які дали нашим випускникам чудовий капітал у вигляді якісних знань, творчих здібностей, найвищих людських якостей, вміння відстоювати свої переконання та погляди. Віримо, що все це допоможе їм впевнено рухатися стежиною дорослого самостійного життя. Навчання в закладі завершено, але серце завжди стукотітиме під звуки останнього вальсу.

Дорогі випускники! Щиро вітаємо вас!

Віримо на вас чекає мирне майбутнє, а доросле життя буде сповнене нових можливостей і перспектив, блискучих ідей та успіхів! Нехай легкість вальсу стане для вас символічною в дорослому житті.

Війна внесла в наше життя корективи та забрала наш спокій, проте потрібно продовжувати жити, працювати, розвиватися інтелектуально та духовно, відбудовувати, перемагати, творити та допомагати тим, хто потребує допомоги.

Напевно, не випадково , ви дорогі випускники, прощаєтесь з дитинством у такий непростий час. Ви-особливі, ви- сильні, сміливі, розумні, красиві, творчі молоді люди, загартовані випробовуваннями. Україна чекає на ваші добрі вчинки, мудрі ідеї та стартапи. Легкої та щасливої дороги у майбутнє.

Бажаємо вам здійснення всіх планів та мрій!

Найкращі побажання батькам випускників!

Щира вдячність нашим захисникам за можливість відчути хвилини урочистості.

Кiлькiсть переглядiв: 17